Windfonds

Windpark Krammer

Windpark Krammer is van en voor de regio. We vinden het belangrijk dat de omgeving meeprofiteert van Windpark Krammer. Voor de duurzame ontwikkeling van de regio is een Windfonds ingericht. Op deze pagina leest u alles over dit Windfonds en hoe u een aanvraag in kunt dienen.

 

Hoe werkt het Windfonds?
Van elke opgewekte MWh aan elektriciteit door Windpark Krammer wordt € 0,50 aan het Windfonds gedoneerd. Hiervan gaat circa €90.000,- naar duurzame projecten uit de regio. Stichting Windfonds Krammer is in het leven geroepen om duurzame projecten in de regio te stimuleren vanuit de beschikbare gelden. Deze stichting heeft een ANBI-status.

 

Hoe kan ik een aanvraag indienen voor het Windfonds?
Er zijn twee aanvraagperiodes per jaar. Die sluiten op 1 april en 1 oktober. Vóór die data kunt u een aanvraag indienen door het aanvraagformulier in te vullen en op te sturen. Lees van tevoren goed het reglement om te zien welke projecten in aanmerking komen en de procedure toekennen aanvraag.

 

Welke projecten zijn al gesteund?
Een aantal projecten is al gesteund door het Windfonds. Onder andere voetbalvereniging Noad’67 en Sportdorp St. Philipsland ontvingen een bijdrage voor zonnepalen en een informatiebord bij de Jeu de Boule baan. Lees hier welke projecten we hebben gesteund!

 

Ik wil graag meer informatie over de Stichting Windfonds Krammer
Alle informatie over de stichting, zoals doelstellingen, bestuursleden, contactgegevens en nog veel meer, kunt u vinden op deze pagina.

 

Alle links op een rijtje

 

 

Terug naar overzicht
Supporters in de spotlightimg

Supporters in de spotlight

Jan en Stella Bakker

Leden Deltawind Lees verder
img

>100.000

Krammer produceert groene stroom voor omgerekend

img

Sinds 2019

Is Windpark Krammer operationeel

Lid worden van Zeeuwind of Deltawind?

Lees verder