Investeren in Windpark Krammer

niet meer mogelijk

—————————————– LET OP: INSCHRIJVING GESLOTEN —————————————–

De toewijzingsprocedure van de obligaties van Windpark Krammer is afgerond. Als het goed is heeft iedereen die zich heeft ingeschreven voor obligaties van Windpark Krammer, een mail ontvangen met daarin of en hoeveel obligaties zijn toegewezen. 

 

Toewijzing
Helaas konden we niet aan alle inschrijvers obligaties toewijzen. De obligatielening is flink overschreven. In totaal is voor 23,2 miljoen ingeschreven. Alleen personen uit de voorrangsgroepen (leden die uiterlijk 15 februari 2018 lid waren van energiecoöperaties Deltawind en/of Zeeuwind en omwonenden) krijgen daardoor obligaties toegewezen.

 

De leden van de energiecoöperaties krijgen voorrang omdat zij het risico van de ontwikkeling hebben gelopen. Omwonenden krijgen voorrang omdat zij naast de lasten, ook de lusten van het project verdienen. Personen buiten deze groepen hebben we helaas moeten teleurstellen.

 

Obligatielening
Als initiatief van de bijna 5000 leden van Zeeuwind en Deltawind is Windpark Krammer van en voor de regio. Leden van Zeeuwind en Deltawind, de regio en anderen geïnteresseerden kregen de mogelijkheid om door middel van een obligatielening te investeren in de realisatie en exploitatie van Krammer. Inschrijven hiervoor was mogelijk tot en met 14 mei.

 

Documenten

Terug naar overzicht
Supporters in de spotlightimg

Supporters in de spotlight

Jan en Stella Bakker

Leden Deltawind Lees verder
img

>100.000

huishoudens voorzien van groene stroom

img

2016

is de bouw gestart

Het is de bedoeling dat het park in 2019 operationeel is

Lid worden van Zeeuwind of Deltawind?

Lees verder