Laatste

Nieuws

Posted at 21 juli 2020

Vacature Raad van Commissarissen Windpark Krammer B.V.

De vennootschap Windpark Krammer B.V. heeft als hoofddoel het realiseren exploiteren van windturbines (op de turbinelocaties) rondom het sluizencomplex Krammer en de dammen. De realisatie is inmiddels afgerond, we zijn de beheerfase ingegaan. Windpark Krammer B.V. is voor 49% eigendom van Enercon GmbH en 51% van de aandelen is in handen van de coöperaties Deltawind … Lees verder Vacature Raad van Commissarissen Windpark Krammer B.V.

Posted at 29 juni 2020

Windpark Krammer maakt regio duurzamer met lokale projecten

  BRUINISSE – Het is de Stichting Windfonds Krammer opnieuw gelukt mooie projecten te vinden voor een financiële bijdrage uit het Windfonds van Windpark Krammer. Op donderdag 25 juni mochten vier organisaties uit de regio een cheque in ontvangst nemen. Totale waarde: ruim twintig duizend euro!   Dorpsraad Oude-Tonge diende een aanvraag in voor de … Lees verder Windpark Krammer maakt regio duurzamer met lokale projecten

Posted at 30 april 2020

Proces uitschakelen luchtvaartverlichting loopt vertraging op

Het proces om de luchtvaartverlichting op de windturbines van Windpark Krammer te doven, loopt vertraging op. Eerder was de verwachting dat de verlichting al mogelijk voor het einde van 2020 uit zou kunnen. Maar de juridische, organisatorische en technische afwikkeling is zo complex dat er meer tijd nodig is.

Supporters in de spotlightimg

Supporters in de spotlight

Jan en Stella Bakker

Leden Deltawind Lees verder
img

>100.000

huishoudens voorzien van groene stroom

img

Sinds

2019

Is Windpark Krammer operationeel

Lid worden van Zeeuwind of Deltawind?

Lees verder