Marlous Nooi

Communications Manager

Marlous Nooi is sinds begin 2014 betrokken bij Windpark Krammer. Zij is verantwoordelijk voor de (online) communicatie rondom het Windpark.

 

Duurzame energie is, ondanks haar sportmarketingachtergrond, geen vreemd werkveld voor Marlous Nooi. Ze werkte voor het programma Klimaat van de gemeente Zaanstad aan de doelstelling ‘Klimaatneutraal 2020’ en werkt naast Windpark Krammer ook voor Green Trust aan andere duurzame energie projecten.

 

Vroeger wilde ze profvoetballer worden. Nu werkt ze als communicatieprofessional vooral in de duurzaamheid. “Het klinkt natuurlijk klef, maar ik wil graag bijdragen aan de maatschappij en iets betekenen in plaats van werken voor een bedrijf dat zoveel mogelijk geld wil verdienen. Bovendien heb ik tijdens mijn tijd bij de gemeente Zaanstad al gemerkt dat juist binnen ‘het duurzame wereldje’  gepassioneerde en resultaatgerichte mensen werken. En daar hou ik als fanatiek voetballer van: hard aan ambities werken om uiteindelijk als team samen resultaat te behalen.”

Terug naar overzicht
Supporters in de spotlightimg

Supporters in de spotlight

Jan en Stella Bakker

Leden Deltawind Lees verder
img

>100.000

huishoudens voorzien van groene stroom

img

2016

is de bouw gestart

Het is de bedoeling dat het park in 2019 operationeel is

Lid worden van Zeeuwind of Deltawind?

Lees verder