Jan Willem van der Graaf

Jan Willem van der Graaf is een groot supporter van de transitie naar hernieuwbare energie. Daarom vindt hij het een mooie taak om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van Windpark Krammer. De bouwfase had haar eigen uitdagingen, maar ook de huidige operationele fase vraagt volle aandacht van directie en commissarissen. “Er is ons alles aan gelegen om te zorgen voor een veilige en efficiënte productie van Windpark Krammer, waarbij we steeds goed aandacht houden voor onze aandeelhouders en onze omgeving.”

Terug naar overzicht

Jasper Vis

Daarvoor werkte hij onder andere bij de beheerder van het hoogspannigsnetwerk TenneT. En was hij drie jaar directeur Nederland bij Ørsted en verantwoordelijk voor het windpark op zee Borssele 1&2 en de vestiging van de onderhoudsbasis in Vlissingen.
 
Vis woont in Utrecht met zijn vrouw en twee kinderen. Hij komt graag in Zeeland. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel een blog over energie.
 
Over Windpark Krammer zegt hij: “Een uniek windpark op een unieke locatie. Ik ben onder de indruk van de manier waarop het project is ontwikkeld door de energiecoöperaties Deltawind en Zeeuwind. Als commissaris draag ik er graag aan bij dat het windpark optimaal functioneert, met respect voor de omgeving.”
 
Jasper Vis is in september 2020 toegetreden tot de raad van commissarissen van Windpark Krammer.

Terug naar overzicht