Van A naar Beter

De bouw van Windpark Krammer duurt naar alle waarschijnlijkheid tot de zomer van 2019. Hoewel bij de bouw zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de omgeving, kan het zijn dat er enige hinder ontstaat. Mocht dit het geval zijn, dan kunt u hieronder precies lezen waar en wanneer wij zulke hinder verwachten.

 

U kunt hier een kaart downloaden met de turbinelocaties van Windpark Krammer (PDF 1,3MB). In onderstaand overzicht wordt hiernaar verwezen.

 

Geplande werkzaamheden (onder voorbehoud)

  • Oktober 2016 t/m oktober 2017 – werkzaamheden aan TenneT-schawerk aan de wegkelstation in Middelharnis (nauwelijks verkeershinder verwacht)
  • Januari t/m oktober 2017 – Aanleg van het 150  kV kabeltracé van het TenneT-schakelstation in Middelharnis naar de locatie van Windpark
    Krammer (nauwelijks verkeershinder verwacht)
  • Februari t/m oktober 2017 – Heien en fundament bouw op de locatie van Windpark Krammer (nauwelijks verkeershinder verwacht)
  • 20 maart tot ongeveer eind juni 2017 – Werkzaamheden naast de parallelweg (N257, naast turbinelocatie 29 en 30). Mogelijk enige overlast voor fietsers / landbouwverkeer op de parallelweg.

 

Afsluitingen

  • 6 maart 2017 t/m voorjaar 2019 – Het strandje bij het laagbekken ter zuiden van de Krammersluizen is vanaf 6 maart 2017 tot en met het voorjaar van 2019 gesloten en niet toegankelijk.

 

Last-minute informatie via Facebook en Twitter
Het kan gebeuren dat sommige werkzaamheden uitlopen of toch iets anders lopen dan verwacht. Houd ook ons Facebook en Twitteraccount in de gaten voor last-minute informatie in dat soort gevallen. Alvast dank voor uw begrip!

 

Nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte gehouden worden van de bouw van Windpark Krammer en andere ontwikkelingen rondom het park? Dan kunt u zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief.

 

Animatie van de bouw
U kunt hieronder de animatie bekijken waarin precies wordt uitgelegd hoe de bouw in zijn werk gaat.

 

Terug naar overzicht
Supporters in de spotlightimg

Supporters in de spotlight

Jan en Stella Bakker

Supporters Lees verder
img

>100.000

huishoudens voorzien van groene stroom

img

2016

is de bouw gestart

Het is de bedoeling dat het park in 2019 operationeel is

Lid worden van Zeeuwind of Deltawind?

Lees verder