Van A naar Beter

De bouw van Windpark Krammer duurt naar alle waarschijnlijkheid tot de zomer van 2019. Hoewel bij de bouw zoveel mogelijk rekening wordt Turbinekaart Windpark Krammergehouden met de omgeving, kan het zijn dat er enige hinder ontstaat. Mocht dit het geval zijn, dan kunt u hieronder precies lezen waar en wanneer wij zulke hinder verwachten.

 

Klik op de overzichtskaart met de turbines hiernaast om deze in groot formaat te downloaden. In onderstaand overzicht wordt hiernaar verwezen.

 

GEPLANDE WERKZAAMHEDEN (ONDER VOORBEHOUD)

  • Juni 2017 t/m december 2018 – bouwen turbines. Enige hinder rondom transport verwacht.

 

AFSLUITINGEN / HINDER201705 Planning Krammer

  • 6 maart 2017 t/m voorjaar 2019 – Het strandje bij het laagbekken ter zuiden van de Krammersluizen is vanaf 6 maart 2017 tot en met het voorjaar van 2019 gesloten en niet toegankelijk.

 

FACEBOOK EN TWITTER
Het kan gebeuren dat sommige werkzaamheden uitlopen of toch iets anders lopen dan verwacht. Houd ook ons Facebook en Twitteraccount in de gaten voor last-minute informatie in dat soort gevallen. Alvast dank voor uw begrip!

 

NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte gehouden worden van de bouw van Windpark Krammer en andere ontwikkelingen rondom het park? Dan kunt u zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief.

 

ANIMATIE VAN DE BOUW
U kunt hieronder de animatie bekijken waarin precies wordt uitgelegd hoe de bouw in zijn werk gaat.

 

Terug naar overzicht
Supporters in de spotlightimg

Supporters in de spotlight

Jan en Stella Bakker

Leden Deltawind Lees verder
img

>100.000

Krammer produceert groene stroom voor omgerekend

img

Sinds 2019

Is Windpark Krammer operationeel

Lid worden van Zeeuwind of Deltawind?

Lees verder