Windfonds Krammer cheque uitreiking

Afgelopen woensdag was het weer zover. Windfonds Krammer overhandigde de cheques van de eerste ronde in 2024, waarmee ze projecten in de omgeving (mede) financiert.
 
Voor de gelegenheid waren de vertegenwoordigers uitgenodigd bij Windpark Krammer. Voorzitter Henk Gravestein; “Mooi dat de projecten zo variëren en dat we ook deze ronde weer prachtige aanvragen hebben gehad. We zijn blij dat we als windfonds aan deze projecten kunnen bijdragen. Er waren nog meer aanvragen voor deze ronde en daarmee zijn we nog bezig maar vanavond reiken we al 4 cheques uit”.
 
De vier projecten die mede door een bijdrage van Windfonds Krammer gerealiseerd zijn of worden;
– Dorpsraad Bruinisse, een bedrag van € 3.896,20 voor verlichting in het Oostplantsoen in Bruinisse.
– Stichting Vrienden van In ’t Opper, een bedrag van € 12.557,21
voor de aanschaf van een rolstoelfiets voor de bewoners van In ’t Opper. Met een vrijwilliger kunnen de bewoners op pad en genieten van de omgeving.
– Een bedrag van € 10.900,- voor Flup Helpt om een SilverFit Systeem voor de bezoekers van de huiskamer in St. Philipsland aan te schaffen. De Silverfit, een fiets met beeldscherm, houdt mensen in beweging en je kunt tegelijkertijd genieten van prachtige beelden waarbij het lijkt of je er doorheen fietst.
– Stichting Dorpsbelangen Sint Philipsland een bedrag van € 2.170,74 voor het plaatsen van 2 bankjes langs de Zeedijk waar mensen even kunnen rusten en genieten van de omgeving.
 
Een totaalbedrag van € 29.524,15 kon worden geschonken aan deze mooie projecten. Gravestein; “We vinden het belangrijk dat de omgeving meeprofiteert van Windpark Krammer, dat is opnieuw gelukt.”.
 
Windfonds Krammer is altijd op zoek naar goede projecten om te kunnen ondersteunen. Dus heb jij een goed plan rondom welzijn, cultuur of natuur & milieu en valt het plan binnen de postcodegebieden 4310, 4311,4675, 3244, 3255 of de directe omgeving. Neem dan een kijkje www.windfondskrammer.nl , en wie weet ben jij de volgende die, om je project te realiseren, zo’n mooi bedrag ontvangt. De deadline voor indienen is jaarlijks uiterlijk 1 oktober en 1 april.
 

Terug naar overzicht
Supporters in de spotlightimg

Supporters in de spotlight

Jan en Stella Bakker

Leden Deltawind Lees verder
img

>100.000

Krammer produceert groene stroom voor omgerekend

img

Sinds 2019

Is Windpark Krammer operationeel

Lid worden van Zeeuwind of Deltawind?

Lees verder