Voortgang bouw t/m week 38

WT13 en 34 gereed

Inmiddels zijn de eerste twee Krammerturbines gereed. Naast het werk aan de turbines wordt natuurlijk ook hard doorgewerkt aan de andere werkzaamheden! Hieronder is een overzicht van de voortgang van de bouw t/m week 38 te vinden.

 

NB: in het overzicht hieronder wordt ook naar turbinenummers verwezen. Bekijk hier de turbinekaart met de turbinenummers en -locaties.

 

FundatiesFundatie 2
Inmiddels zijn bij 22 van de 34 locaties de heipalen aangebracht. 13 fundaties zijn helemaal gereed. Van de 15 damwandlocaties die aangebracht moeten worden, zijn er inmiddels 11 gereed. Het is de bedoeling dat alle fundaties in de zomer van 2018 gereed zijn.

 

 

Bekabeling en transformatorstation Transformatoren gearriveerd
Het transformatorstation is nu voor zo’n 75% gereed. Het is de bedoeling dat deze in november helemaal klaar is. De transformatoren zijn inmiddels gearriveerd en staan op hun plaats. De (voorbereiding) voor de parkbekabeling is inmiddels bij 13 turbines aangebracht. De 150kV-kabel richting Middelharnis is helemaal aangelegd.

 

Turbines
Op dit moment zijn twee turbines (WT13 en 34) helemaal gereed. Daarnaast zijn twee torens (WT30 en 32) op hoogte. Bij WT12 staat de torenkraan klaar om de toren op te bouwen. Het eerste element is inmiddels geplaatst.

 

ServicegebouwFundatie servicegebouw
De bouw van het pand waar de onderhoudsmonteurs van Krammer en Enercon plaats nemen, is inmiddels ook begonnen. Het is de bedoeling dat dit gebouw in het voorjaar van 2018 gereed is.

 

Terug naar overzicht
Supporters in de spotlightimg

Supporters in de spotlight

Jan en Stella Bakker

Leden Deltawind Lees verder
img

>100.000

Krammer produceert groene stroom voor omgerekend

img

Sinds 2019

Is Windpark Krammer operationeel

Lid worden van Zeeuwind of Deltawind?

Lees verder