Gezocht

Kunstenaar met groene vingers

Om de omgeving te laten zien wat de stroomproductie van Windpark Krammer is, willen we een informatiezuil laten maken. Het is de bedoeling dat deze real time de productie van Windpark Krammer weergeeft. Hiervoor wordt een beeldend kunstenaar gezocht! Geïnteresseerde ontwerpers kunnen tot 1 november meedoen en een voorstel voor zo’n productiezuil indienen.

 

Landschap
De informatiezuil dient te passen in het landschap en bij het karakter van Windpark Krammer. (uitgespecificeerd in de randvoorwaarden). Het is de bedoeling dat naast de productie, ook andere informatie wordt gepresenteerd. Bijvoorbeeld natuurfeitjes uit de natuurjaarkalender. Andere voorstellen zijn welkom. De deelnemende ontwerpers hebben een grote mate van vrijheid om binnen de gestelde beoordelingscriteria, eisen en randvoorwaarden een artistieke invulling te geven aan de opdracht. Het is de bedoeling dat het een kunstzinnig ontwerp wordt dat een aanwinst is voor de omgeving.

 

Oplevering
De productiezuil wordt onthuld tijdens de opening van Windpark Krammer. De precieze datum van de onthulling is nog niet bekend, maar uiterlijk 15 april 2019 moet de zuil geplaatst zijn en werken.   

 

Meer informatie en meedoen
De gehele uitvraag met alle informatie is hier te downloaden.  Heeft u aanvullende vragen? Deze kun je stellen via nooi@windparkkrammer.nl. Ook de voorstellen kunnen naar nooi@windparkkrammer.nl. 

 

Foto: Herman Maas

Terug naar overzicht
Supporters in de spotlightimg

Supporters in de spotlight

Jan en Stella Bakker

Leden Deltawind Lees verder
img

>100.000

Krammer produceert groene stroom voor omgerekend

img

Sinds 2019

Is Windpark Krammer operationeel

Lid worden van Zeeuwind of Deltawind?

Lees verder