Uitreiking cheques Windfonds Krammer

Bruinisse – Afgelopen donderdag was het weer zover. Windfonds Krammer overhandigde de cheques om projecten in de omgeving te (mede) financieren.

 

Voor de gelegenheid waren de vertegenwoordigers uitgenodigd bij Windpark Krammer. Penningmeester Rien Beijer; “Mooi dat de projecten zo variëren en dat er ook kleinere bedragen worden aangevraagd. Het hoeft geen groot project te zijn om bij ons een aanvraag te doen. Windpark Krammer is van en voor de regio. We vinden het belangrijk dat de omgeving meeprofiteert van Windpark Krammer, dat is opnieuw gelukt.”

 

De vier projecten die mede door een bijdrage van Windfonds Krammer gerealiseerd zijn of worden; Tennis vereniging Bru-Ten (Bruinisse), €10.000,–, voor de verlichting van baan 5 & 6, Diaconie Hervormde gemeente (Bruinisse), € 3.900,–, voor de realisering van een boodschappenkast, Ouderen Vereniging Samen Verder (Bruinisse), €250,–, voor de aanschaf van spelletjes en tenslotte Vereniging voor Natuur- & Landschapsbescherming Goeree-Overflakkee (NLGO), € 4.700,– voor de plaatsing van een zwaluwtil.

 
 

Windfonds Krammer is altijd op zoek naar goede projecten om te kunnen ondersteunen. Dus heb jij een goed plan rondom welzijn, cultuur of natuur & milieu en valt het plan binnen de postcodegebieden 4310, 4311,4675, 3244, 3255 of de directe omgeving. Neem dan een kijkje www.windfondskrammer.nl , en wie weet ben jij de volgende die, om je project te realiseren, zo’n mooi bedrag ontvangt. De deadline voor indienen is jaarlijks uiterlijk 1 oktober en 1 april.

 

Terug naar overzicht
Supporters in de spotlightimg

Supporters in de spotlight

Jan en Stella Bakker

Leden Deltawind Lees verder
img

>100.000

Krammer produceert groene stroom voor omgerekend

img

Sinds 2019

Is Windpark Krammer operationeel

Lid worden van Zeeuwind of Deltawind?

Lees verder