Streefbedrag obligatielening bijna bereikt!

 

28 mei 2021

 

BRUINISSE – Vanochtend om 10:00 werd met een druk op de knop de inschrijfperiode voor de obligatielening Windpark Krammer geopend en een paar uur later is het streefbedrag van 11,85 miljoen euro al bijna bereikt!

 

Maar u kunt nog steeds inschrijven. Inschrijven kan tot en met vrijdag 11 juni! Ook als het streefbedrag is bereikt, kunt u blijven inschrijven. Pas als de inschrijfperiode is gesloten, begint het toewijzingsproces. En daarbij hebben inwoners van Goeree-Overflakkee, Schouwen-Duiveland en Tholen en leden van Zeeuwind en Deltawind voorrang. Ook wanneer het bedrag aan inschrijvingen groter is dan de beschikbare EUR 11,85 miljoen, dan worden de obligaties met voorrang toegewezen aan de voorrangsgroepen.

 

Bent u geïnteresseerd en behoort u tot de voorrangsgroepen, dan kunt u gewoon blijven inschrijven. De volgorde van inschrijving speelt bij de toewijzing, géén rol!

 

Dat ligt anders bij de inschrijvers buiten de voorrangsgroepen. Als alle inschrijvers uit de voorrangsgroepen de obligaties toegewezen hebben gekregen waarvoor zij hebben ingeschreven en er zijn dan nog obligaties over, dan geldt voor de overige inschrijvers wèl de volgorde van inschrijving.

 

Meer informatie over de obligatielening en het toewijzingsproces kunt u lezen in het prospectus en op deze pagina.

Terug naar overzicht
Supporters in de spotlightimg

Supporters in de spotlight

Jan en Stella Bakker

Leden Deltawind Lees verder
img

>100.000

Krammer produceert groene stroom voor omgerekend

img

Sinds 2019

Is Windpark Krammer operationeel

Lid worden van Zeeuwind of Deltawind?

Lees verder