Save the date: opening Windpark Krammer met Krammerfestival

Save the date: Opening Windpark Krammer met Krammerfestival 15 t/m 18 mei 2019!

 

Windpark Krammer is het grootste burgerinitiatief van Nederland. De ruim 5000 leden van de coöperaties Zeeuwind en Deltawind hebben het initiatief genomen om dit windpark rondom de Krammersluizen te ontwikkelen. Dit heeft niet alleen veel energie gekost, maar gaat vooral heel veel energie opleveren én deze energie is met elkaar gerealiseerd! Daarom is de opening een feestje voor iedereen! We hebben met vier verschillende evenementen voor iedereen een plek:

 

  • Woensdag 15 mei: officiële opening (alleen voor genodigden)

Energie voor energie: na alle energie die in de realisatie is gestopt kunnen we genieten van de energie die opgewerkt wordt. Op 15 mei openen we het park officieel met alle betrokkenen. Deze dag is alleen toegankelijk voor genodigden.

 

  • Donderdag 16 mei: KrammerPremière (alleen voor genodigden)

Een speciale avond voor de makers die met veel energie hebben gebouwd: de speelfilm die rondom de Krammer is opgenomen, wordt voor het eerst vertoond. De première is alleen toegankelijk voor genodigden.

 

  • Vrijdag 17 mei: KrammerFest – Gratis toegankelijk voor iedereen!

Het grote openingsfeest voor iedereen: tijdens KrammerFest proosten en feesten we samen op Windpark Krammer. Met bands, DJ’s en ander entertainment wordt het een energieke avond! Komt allen!

 

  • Zaterdag 18 mei: KrammerRun – Toegankelijk voor iedereen!
    Nog energie over? Tijdens een unieke loop door het Windpark kunt u deze kwijt. Er is ook een kidsrun dus neem de hele familie mee!

 

Kijk op de speciale Krammerfestival website voor alle informatie!

Terug naar overzicht
Supporters in de spotlightimg

Supporters in de spotlight

Jan en Stella Bakker

Leden Deltawind Lees verder
img

>100.000

Krammer produceert groene stroom voor omgerekend

img

Sinds 2019

Is Windpark Krammer operationeel

Lid worden van Zeeuwind of Deltawind?

Lees verder