Inschrijven

opening Windpark Krammer

Van woensdag 15 tot en met zaterdag 18 mei vindt het Krammerfestival plaats, een openingsfestijn met meerdere evenementen waar iedereen een plaats heeft. Woensdag 15 mei vindt de officiële opening plaats. Een mooie mijlpaal en dat vieren we graag samen met u als lid van een van de coöperaties, obligatiehouder of persoonlijk genodigde. Wanneer u tot een van deze groepen behoort, kunt u zich via onderstaand formulier tot en met 22 maart aanmelden voor deze officiële opening. Lees hieronder even goed de instructies voordat u zich aanmeldt.

 

Officiële opening
Het woord zegt het al: op woensdag 15 mei openen we Windpark Krammer officieel op spectaculaire wijze samen met degenen die energie in het project hebben gestoken. Het programma is nog onder voorbehoud, maar we kunnen alvast verklappen dat u tussen 10.00 en 17.00 uur welkom bent op het speciale Krammerfestivalterrein tegenover Restaurant Grevelingen in Bruinisse.

 

Het belooft een dag te worden om nooit te vergeten, dus meld u gauw aan!

 

Hoe werkt het aanmelden?
In verband met de beperkte capaciteit kunnen alleen de personen aan wie de uitnodiging gericht is, zich aanmelden. Dat houdt in dat wanneer u lid bent van een van de coöperaties, alleen de persoon op wiens naam het lidmaatschap van Deltawind of Zeeuwind staat, zich kan aanmelden. Dat betekent helaas dat u niet uw partner of een introducé mee kunt nemen. Wanneer uw aanmelding is bevestigd, ontvangt u een e-ticket waarmee u toegang krijgt tot het evenement. Uw aanmelding is dus geen bevestiging, u ontvangt deze apart. De capaciteit is beperkt. Wanneer er meer inschrijvingen zijn dan het aantal beschikbare plaatsen, krijgen de langstzittende leden voorrang. Bij overschrijving van de obligatiehouders wordt geloot.

 

Nog even de belangrijkste punten op een rij:

  • Alleen leden van Zeeuwind en Deltawind, obligatiehouders en persoonlijk genodigden kunnen zich aanmelden;
  • Uw aanmelding is nog geen bevestiging, u ontvangt een apart e-ticket indien uw aanmelding bevestigd is;
  • Wanneer er meer inschrijvingen zijn dan plaatsen, krijgen de langstzittende leden voorrang, bij de obligatiehouders wordt geloot;
  • U kunt zich tot en met 22 maart aanmelden;
  • U ontvangt eind maart bericht over uw aanmelding;
  • Wanneer uw aanmelding is bevestigd, ontvangt u een e-mail met een e-ticket en alle praktische informatie.
  • Uw gegevens worden alleen gebruikt voor de registratie en communicatie rondom de officiële opening en worden op 31 mei 2019 weer verwijderd.

 

Overige onderdelen
Bent u de 15e verhinderd? De opening van Windpark Krammer wordt met meerdere evenementen gevierd. Zo bent u ook van harte welkom op Krammerfest, een groot feest op vrijdagavond 17 mei waarmee we samen de opening vieren. Of doe mee aan de Krammerrun op 18 mei en loop een aantal kilometer door het windpark! Meer informatie over die onderdelen zijn te vinden via www.krammerfestival.nl. 

 

Krammerfestival: feest voor iedereen
Windpark Krammer is een uniek project dat door samenwerking tussen veel partijen tot stand is gekomen. Alle partijen waren een onmisbare schakel. Daarom wordt de opening ook een feest voor iedereen. Een feest voor iedereen die aan Krammer heeft meegewerkt, in de buurt van het park woont, mee heeft gedacht, toe heeft gejuicht, misschien iets minder hard om heeft gejuicht maar er toch in mee ging: iedereen.

 

Terug naar overzicht
Supporters in de spotlightimg

Supporters in de spotlight

Jan en Stella Bakker

Leden Deltawind Lees verder
img

>100.000

Krammer produceert groene stroom voor omgerekend

img

Sinds 2019

Is Windpark Krammer operationeel

Lid worden van Zeeuwind of Deltawind?

Lees verder