Geslaagde open dag Windpark Krammer

BRUINISSE – zaterdag 25 juni vond er een open dag plaats voor obligatiehouders en leden van de coöperaties Zeeuwind en Deltawind.

 

Ongeveer 300 bezoekers kwamen een kijkje nemen. Na de ontvangst was er eerst een presentatie door onze directeur , Marlies Sikken. Daarin werden de aanwezigen bijgepraat over de stand van zaken en ontwikkelingen bij het windpark. Zo werd onder andere gesproken over de elektriciteitsproductie van de afgelopen jaren en de werking van de maatregelen die Windpark Krammer als natuurinclusief gebouwd windpark heeft genomen.

 

Na de presentatie vertrokken de bezoekers met de bus naar één van de windturbines die speciaal voor deze dag toegankelijk was. Iedereen werd voorzien van een veiligheidshelm en kon een kijkje nemen in de turbine. Niek Tramper, assetmanager, vertelde vol enthousiasme over de werking van de windturbine en wat daar allemaal bij komt kijken. Maar ook, wat gebeurd er eigenlijk met de opgewekte stroom voordat deze het net opgaat, welke stappen zitten daar tussen?

 

Directeur Marlies Sikken kijkt terug op een mooie dag. “De bezoekers waren enthousiast en stelden veel vragen, wat een leuke interactie gaf. Ik heb veel blije gezichten gezien, kortom een geslaagde dag.”

 

Terug naar overzicht
Supporters in de spotlightimg

Supporters in de spotlight

Jan en Stella Bakker

Leden Deltawind Lees verder
img

>100.000

Krammer produceert groene stroom voor omgerekend

img

Sinds 2019

Is Windpark Krammer operationeel

Lid worden van Zeeuwind of Deltawind?

Lees verder