Open dag zaterdag 29 oktober

BRUINISSE – Vind je het leuk om een keer een windturbine van binnen te bekijken? Kom dan naar de open dag van Windpark Krammer op zaterdag 29 oktober. Iedereen wordt uitgenodigd om kennis te komen maken met het windpark.

 

In aanloop naar de Nationale Klimaatweek, 31 oktober tot en met 6 november, geven we graag iedereen de mogelijkheid meer te leren over het windpark en windenergie. Bij de ontvangst in de informatietent kom je beelden tegen over de bouw van het windpark. Tijdens een korte presentatie met ruimte voor vragen, vertelt directeur Marlies Sikken onder andere over wat Windpark Krammer zo uniek maakt; het grootste burgerinitiatief van Nederland en natuurinclusief gebouwd.

 

Neem erna een kijkje op de begane grond van een windturbine en leer hoe een windturbine werkt. Directeur Marlies Sikken; “We organiseren deze dag om iedereen de kans te geven meer te leren over ons windpark en hoe het opwekken van windenergie werkt. Interessant voor jong en oud.”

 

Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. De open dag vindt plaats naast de Krammer uitkijktoren. Zeker de moeite waard om na je bezoek aan de open dag te beklimmen. Je hebt daar een prachtig uitzicht over de omgeving en het windpark.

 

Tijdstip en locatie
Van 10:30 uur tot 15:30 uur ben je van harte welkom. De locatie is windturbine 32, bij de Krammer uitkijktoren, Krammersluizen Bruinisse.

 

 

 

Terug naar overzicht
Supporters in de spotlightimg

Supporters in de spotlight

Jan en Stella Bakker

Leden Deltawind Lees verder
img

>100.000

Krammer produceert groene stroom voor omgerekend

img

Sinds 2019

Is Windpark Krammer operationeel

Lid worden van Zeeuwind of Deltawind?

Lees verder