Open dag op zaterdag 18 mei

Om ons 5 jarig bestaan te vieren organiseren we op zaterdag 18 mei een open dag voor de omgeving. Iedereen is welkom om het windpark te bezoeken.
 
Er is deze dag van alles te beleven. Kom tijdens de presentatie van directeur Marlies Sikken meer te weten over het windpark en wat ons zo uniek maakt. Neem een kijkje op de begane grond van een windturbine en leer hoe een windturbine werkt.
 
Maar er is meer! Met de VR 360 graden experience neem je een kijkje bovenin de windturbine en klim je op de turbine om van het prachtige uitzicht te genieten! De allerkleinsten kunnen knutselen en geschminkt worden. Wie jarig is trakteert, dus voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.
 
Directeur Marlies Sikken; “We organiseren deze dag om iedereen de kans te geven meer te leren over ons windpark en hoe belangrijk duurzame energie is voor onze toekomst. Interessant voor jong en oud.”
 
De initiatiefnemers van het windpark, coöperatie Deltawind en Zeeuwind zijn ook vertegenwoordigd. Windfonds Krammer is er om je alles te vertellen over hoe je een aanvraag bij hen in kunt dienen, wanneer je een goed plan hebt rondom welzijn, cultuur of natuur. Hoe word je onderhoudsmonteur van een windturbine? Enercon is aanwezig om je daarover informatie te geven.
 
Zeker de moeite waard om na je bezoek aan het windpark de uitkijktoren te beklimmen. Je hebt daar een prachtig uitzicht over de omgeving en het windpark.
 
Tijdstip en locatie
Van 10:30 uur tot 15:30 uur ben je van harte welkom. De open dag vindt plaats naast de Krammer uitkijktoren, Krammersluizen Bruinisse, bij windturbine 32.
 
Met eventuele regen is rekening gehouden.

Terug naar overzicht
Supporters in de spotlightimg

Supporters in de spotlight

Jan en Stella Bakker

Leden Deltawind Lees verder
img

>100.000

Krammer produceert groene stroom voor omgerekend

img

Sinds 2019

Is Windpark Krammer operationeel

Lid worden van Zeeuwind of Deltawind?

Lees verder