Nieuwe obligatielening Windpark Krammer

BRUINISSE – Windpark Krammer gaat opnieuw een obligatielening uitgeven. Op deze manier wil Windpark Krammer de mogelijkheid geven om te investeren in het grootste burgerinitiatief van Nederland. De inschrijving staat open voor iedereen van 18 jaar en ouder, maar  inwoners van de gemeenten Goeree-Overflakkee, Schouwen-Duiveland en Tholen én leden van Deltawind en Zeeuwind krijgen voorrang. 

 

De details over de obligatie-emissie worden zo snel mogelijk hier bekend gemaakt. Voor de investering geldt een prospectusplicht. De datum van de publicatie van het prospectus en de inschrijfperiode zijn op dit moment nog niet bekend, maar de verwachting is dat hier begin mei meer duidelijkheid over komt.

 

Windpark Krammer geeft deze obligaties uit omdat door de verkoop van de aandelen van Enercon aan Kallista Energy eerder dit jaar, ook een lening van Enercon aan Windpark Krammer werd afgelost. De coöperaties Deltawind en Zeeuwind hebben bij de verkoop voorgesteld die lening om te zetten in een obligatielening zodat burgers de mogelijkheid krijgen om te investeren in Windpark Krammer.

 

Interesse

Heeft u interesse, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. Via de nieuwsbrief en deze pagina houden we u op de hoogte van de voortgang, de publicatie van het prospectus en de inschrijfperiode.

 

Terug naar overzicht
Supporters in de spotlightimg

Supporters in de spotlight

Jan en Stella Bakker

Leden Deltawind Lees verder
img

>100.000

Krammer produceert groene stroom voor omgerekend

img

Sinds 2019

Is Windpark Krammer operationeel

Lid worden van Zeeuwind of Deltawind?

Lees verder