Mooie verbindingen tijdens bedrijvendag

Donderdag 22 september organiseerde Windpark Krammer de Bedrijvendag. Ongeveer 40 lokale ondernemers gingen door middel van speeddates in gesprek met de Kaartjes worden uitgewisseld tijdens bedrijvendag(onder)aannemers van het windpark. Deze (onder)aannemers zochten nog lokale toeleveranciers en via de bedrijvendag werden zij aan elkaar gekoppeld. Dat leverde mooie verbindingen op!

 

170.000 lunchpakketjes
Monique Sweep (Deltawind), Marco Spaans (Zeeuwind), Tijmen Keesmaat (Windpark Krammer) en Bram van Noort (Enercon) trapten de dag af met een presentatie. De bouw start dit najaar al en het aantal bouwers op site is de komende drie jaar aanzienlijk. Zo moeten er de komende jaren ruim 170.000 lunchpakketjes verzorgd worden om al die harde werkers van lunch te voorzien!

 

Virtual Reality
Naast de speeddates konden deondeMet de Oculus Rift stond je daadwerkelijk in het windpark. rnemers ook informatie verkrijgen via een kleine beurs. De (onder)aannemers, Zeeuwind en Deltawind, maar natuurlijk ook Windpark Krammer hadden een standje opgebouwd en lieten zien welke
werkzaamheden er hoe verricht gaan
worden. En via Virtual Reality en de Oculus Rift bril kon je al in het park rondlopen. Terwijl er nog niks staat!

Terug naar overzicht
Supporters in de spotlightimg

Supporters in de spotlight

Jan en Stella Bakker

Leden Deltawind Lees verder
img

>100.000

Krammer produceert groene stroom voor omgerekend

img

Sinds 2019

Is Windpark Krammer operationeel

Lid worden van Zeeuwind of Deltawind?

Lees verder