Niek Tramper

Asset manager

Niek Tramper werkt als assetmanager bij Windpark Krammer. Hij is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het windpark: de windturbines, de parkbekabeling, het substation en de 150 KV kabel.

Niek ís Zeeuwind en Zeeuwind is Niek. Niek is sinds 1989 lid en sinds 2008 werkzaam bij Zeeuwind. Bij Zeeuwind is zijn functie productiemanager: hij is verantwoordelijk voor beheer, onderhoud en exploitatie van de aan hem toevertrouwde wind- en zonneparken.

 

Via diverse omwegen is hij bij Zeeuwind terecht gekomen. John Springer van Zeeuwind moest hem twee keer vragen voordat hij ‘ja’ zei en als productiemanager van bestaande windparken aan de slag ging. Daarvoor werkte hij onder andere  in de machinebouw engineering en bij het energiebedrijf Delta.

 

Hij maakte de eerste tekeningen voor Krammer in 2008. 102 MW verdeeld over de gehele Grevelingen- en Philipsdam, voor Zeeuwind/Deltawind een megaproject met veel ups en downs. Na de opschaling van het projectteam in 2013 stopte zijn bemoeienis met de ontwikkeling van Krammer.

 

Gelukkig keerde hij in 2017 terug binnen het team als Assetmanager. “Ik ben blij dat ik de mogelijkheid heb gekregen om een enthousiast en professioneel team, een prachtig en groot windpark en een duurzame toekomst te mogen versterken.”

 

 

Terug naar overzicht
Supporters in de spotlightimg

Supporters in de spotlight

Jan en Stella Bakker

Leden Deltawind Lees verder
img

>100.000

Krammer produceert groene stroom voor omgerekend

img

Sinds 2019

Is Windpark Krammer operationeel

Lid worden van Zeeuwind of Deltawind?

Lees verder