Matthijs Geldof

Financieel controller

Matthijs houdt zich via Zeeuwind bij Windpark Krammer bezig met de financiële administratie.

 

Matthijs is geboren en getogen in Zeeland. Hij brengt graag een bezoek aan de mooie stranden van Zeeland en verkent regelmatig met de mountainbike de Zeeuwse bossen (op de daarvoor bestemde routes!).

 

Tijdens zijn studie Bedrijfseconomie aan de Hogeschool Zeeland is hij begonnen met werken bij Rijkse accountant & adviseurs. Vanuit zijn toenmalige werkgever is hij vanaf 2015 betrokken bij de ontwikkeling en bouw van Windpark Krammer. Vanaf medio 2017 kwam hij op wekelijkse basis bij Zeeuwind over de vloer ter ondersteuning van de financiële administratie en voor de rapportering naar de directie en de Raad van Commissarissen. Door de toenemende omvang en activiteiten van Zeeuwind is hij per 1 september 2019 in dienst getreden.

 

Matthijs houdt zich bezig met de financiën van het windpark. Hierbij valt te denken aan het opstellen van begrotingen, kwartaal- en jaarrapportages maar ook het voeren van de financiële administraties. Op deze manier wil hij een bijdrage leveren aan een mooi en duurzaam Zeeland.

Terug naar overzicht
Supporters in de spotlightimg

Supporters in de spotlight

Jan en Stella Bakker

Leden Deltawind Lees verder
img

>100.000

Krammer produceert groene stroom voor omgerekend

img

Sinds 2019

Is Windpark Krammer operationeel

Lid worden van Zeeuwind of Deltawind?

Lees verder