Eerste Windfonds zonnepanelen geïnstalleerd bij C.B.S. Het Kompas

De eerste zonnepanelen uit het Windfonds Krammer zijn vandaag geïnstalleerd bij C.B.S. Het Kompas in de Anna Jacobapolder. In totaal worden het komende jaar 186 huizen in de Anna Jacobapolder van zonnepanelen voorzien. Met dezezonnepanelen zou de Anna Jacobapolder over een jaar mogelijk het duurzaamste dorp van Nederland kunnen zijn!

 

Het Thoolse bedrijf BCON Energy Systems legt de installaties. Hierop vooruitlopend zijn op 14 adressen de panelen al gelegd. Deze bewoners krijgen hiervoor alsnog een bijdrage van de stichting.

20171004 Zonnepanelen AJP
Leeringen van C.B.S. Het Kompas hielpen met het klaarleggen van de eerste zonnepaneel.

 

Taart
Na wat woorden van Tijmen Keesmaat, directeur Windpark Krammer, Frank van Gennip, voorzitter stichting AJP en de Thoolse wethouder Kees van Dis, hielpen de leerlingen van Het Kompas bij het klaarleggen van de eerste zonnepaneel.
Zonder stroom zouden zij het vooral heel jammer vinden dat de computers het niet zouden doen, gaven ze aan bij wethouder Kees van Dis. Het moment werd feestelijk afgesloten met taart voor iedereen.

 

Over het Windfonds
Vanwege het Windfonds van Windpark Krammer hebben 226 huishoudens in de Anna Jacobapolder recht op een tegemoetkoming in de groene stroomrekening. Van deze huishoudens hebben 186 huizen onder leiding van stichting Windmolens AJP gekozen voor een set zonnepanelen in plaats van de jaarlijkse bijdrage in de groene stroomrekening.

 

Terug naar overzicht
Supporters in de spotlightimg

Supporters in de spotlight

Jan en Stella Bakker

Leden Deltawind Lees verder
img

>100.000

Krammer produceert groene stroom voor omgerekend

img

Sinds 2019

Is Windpark Krammer operationeel

Lid worden van Zeeuwind of Deltawind?

Lees verder