Eerste veiligheidsoorkondes uitgereikt

De eerste veiligheidsoorkondes zijn afgelopen week door de Krammerdirectie uitgereikt aan twee bouwers van Windpark Krammer. Teus van Elzelingen en Jan Struijk van onderaannemer GMB sprongen er in juli en augustus bovenuit wat betreft veilig werken. 

 

Elke maand wordt gekeken welke bouwer of welk team het veiligst aan Windpark Krammer werkt. Deze persoon of team krijgt een oorkonde en een geldbedrag in VVV-cheques. Met deze oorkondes willen Windpark Krammer en Enercon veilig werken belonen.

 

Positieve inzet
De HSE (Health, Safety and Environment) Managers van Enercon en Windpark Krammer hebben Teus en Jan voorgedragen.  Zij roemen Teus ‘vanwege zijn positieve inzet om alle ecologische maatregelen door te voeren en te bespreken met zijn collega’s. Aandacht voor zowel mens als dier!’

 

Jan viel positief op vanwege ‘zijn positieve inzet om veiligheidsmaatregelen door te voeren bij het werken op de wapening om vallen van hoogte te voorkomen.’

 

Iedereen gezond naar huis
Windpark Krammer is een groot bouwproject waarin het werk soms risico’s met zich meebrengt. De oorkonde wordt maandelijks uitgereikt. ‘Het is belangrijk dat iedereen aan het eind van de dag weer gezond naar huis gaat. Wij zijn van mening dat het belonen van veilig gedrag beter werkt dan straffen’, aldus directeur Ton Vrijdag.

 

 

 

Terug naar overzicht
Supporters in de spotlightimg

Supporters in de spotlight

Jan en Stella Bakker

Leden Deltawind Lees verder
img

>100.000

Krammer produceert groene stroom voor omgerekend

img

Sinds 2019

Is Windpark Krammer operationeel

Lid worden van Zeeuwind of Deltawind?

Lees verder