Duurzame initiatieven gezocht!

Het Windfonds is op zoek naar duurzame initiatieven uit de regio. Bent of kent u iemand met een duurzaam project en zoekt u financiering? Mogelijk komt u in aanmerking voor een bijdrage uit het Windfonds! U kunt tot 1 april 2020 uw aanvraag indienen.

 

Hoe werkt het Windfonds?
Van elke opgewekte MWh aan elektriciteit door Windpark Krammer wordt € 0,50 aan het Windfonds gedoneerd. Hiervan gaat circa €90.000,- naar duurzame projecten uit de regio. Stichting Windfonds Krammer is in het leven geroepen om duurzame projecten in de regio te stimuleren vanuit de beschikbare gelden. Deze stichting heeft een ANBI-status.

 

Gefinancierde projecten
Sinds 2019 keert het Windfonds bijdragen uit. Projecten die eerder in aanmerking kwamen voor een bijdrage, zijn onder andere zonnepanelen op de daken van de kantines van voetbalvereniging Noad’67 en Tennisvereniging het Westrak, deelauto’s voor het project SD op Weg en ‘Kattenogen’ in het Westplantsoen in Bruinisse die het park verlichten op zonne-energie.

 

Aanvraag indienen 
Denkt u een project te hebben dat in aanmerking komt voor het Windfonds? U kunt alle criteria en het aanvraagformulier vinden via www.windfondskrammer.nl 

 

Foto: Hans Villerius

Terug naar overzicht
Supporters in de spotlightimg

Supporters in de spotlight

Jan en Stella Bakker

Leden Deltawind Lees verder
img

>100.000

Krammer produceert groene stroom voor omgerekend

img

Sinds 2019

Is Windpark Krammer operationeel

Lid worden van Zeeuwind of Deltawind?

Lees verder