DONNY’S VERSE FRIET OP KRAMMERSTROOM

Bewoners uit de regio weten het misschien wel: op mooie dagen frituren de frietbakkers van Donny’s Verse Friet volop bij het strandje aan de Philipsdam. Vanwege de bouw van het windpark was er even geen plek voor de frietkar bij het strandje. Nu de bouw is afgerond, heeft Windpark Krammer een rechtstreekse elektriciteitsaansluiting gerealiseerd, zodat Donny zijn friet kan bakken op echte Krammerstroom!

 

De aansluiting is sinds kort gereed, dus overhandigde directeur Tijmen Keesmaat dinsdag 23 juli officieel de sleutel van het elektriciteitskastje aan eigenaar Donny van Dijk: “Veel dank voor je begrip tijdens de bouw van het windpark en hopelijk kunnen we met deze aansluiting iets terugdoen. Wij komen hier in ieder geval zelf vaak Krammerfriet eten!”

 

Verse friet
Het zoeken naar de perfecte friet is bijna een wetenschap: “De bewaarmethode (kist of zak), temperatuur in de opslag en de manier van schillen zorgen voor verschil in smaak. Die blijf ik perfectioneren.” aldus Donny van Dijk. Voeg daar een vleugje Krammerstroom aan toe en de perfecte friet is geboren!

 

Meer informatie

Naast de carpoolplaats in Oude-Tonge, kun je vanaf heden weer bij het strandje terecht voor de lekkere trek. Meer over Donny’s Verse Friet is te vinden via https://donnysversefriet.nl.

 

Foto: Hans Villerius

Terug naar overzicht
Supporters in de spotlightimg

Supporters in de spotlight

Jan en Stella Bakker

Leden Deltawind Lees verder
img

>100.000

Krammer produceert groene stroom voor omgerekend

img

Sinds 2019

Is Windpark Krammer operationeel

Lid worden van Zeeuwind of Deltawind?

Lees verder