Bijdragen Windfonds uitgereikt

In de tweede ronde van het Windfonds zijn weer bijdragen uitgereikt voor nieuwe duurzame initiatieven uit de regio. Dit keer gingen de bijdragen naar Tennisvereniging Het Westrak in Oude-Tonge, de Dorpsraad en Basisschool de Meerpaal in Bruinisse.

 

Zonnepanelen, Energy Floor en Kattenogen
Tennisvereniging het Westrak vroeg een bijdrage om 34 (bekend getal!) zonnepanelen te plaatsen op de kantine om zo het energieverbruik van de club te verkleinen. Basisschool de Meerpaal vroeg een bijdrage voor de zogenaamde Energy Floor. Hiermee wekken de bewegingen van de kinderen energie op. Leuk, duurzaam én gezond! Ook kan de vloer ingezet worden bij bepaalde lesmodules. Als laatste vroeg de Dorpsraad in Bruinisse om een bijdrage voor ‘Kattenogen’ in het Westplantsoen in Bruinisse. Daar is het nu na zonsondergang erg donker. Jammer, want het park leent zich uitstekend voor wandelingen met de hond of om een doorsteek te maken. ‘Kattenogen’ op zonne-energie zorgen voor een verlicht pad waardoor het park ook na zonsondergang begaanbaar is.

 

Ook een aanvraag indienen?
Heeft u ook een project dat in aanmerking komt voor een bijdrage van het Windfonds?  Kijk dan eens op de website van het Windfonds voor meer informatie en om een aanvraag in te dienen! Indienen kan nog tot 1 maart 2020.

 

Foto: Hans Villerius

Terug naar overzicht
Supporters in de spotlightimg

Supporters in de spotlight

Jan en Stella Bakker

Leden Deltawind Lees verder
img

>100.000

Krammer produceert groene stroom voor omgerekend

img

Sinds 2019

Is Windpark Krammer operationeel

Lid worden van Zeeuwind of Deltawind?

Lees verder