Nieuws voor

voor obligatiehouders

 

Mijn Windpark Krammer

 

Windpark Krammer heeft in 2018 én 2021 obligatieleningen uitgegeven. Op deze pagina vindt u relevante informatie voor obligatiehouders. Omdat er verschillen zijn tussen de twee uitgiften, bijvoorbeeld verschil in looptijd en rentepercentage, zullen we alleen waar nodig duidelijk onderscheid maken tussen de beide uitgiften.  

 

Leden van Zeeuwind en Deltawind en inwoners van de regio rondom Windpark Krammer kregen in 2018 én 2021 de mogelijkheid om via een obligatielening te investeren in Windpark Krammer. Bent u obligatiehouder? Op deze pagina vindt  u informatie voor obligatiehouders.

 

Obligatiehouderdag

2022 – Dit jaar hebben we een obligatiehouders dag gehouden in restaurant Grevelingen. Het enthousiasme onder de obligatiehouders om aan deze dag deel te nemen was groot.

 

2020 – De geplande obligatiehoudersdag op 14 maart 2020 kon door de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, helaas niet doorgaan. Maar om de obligatiehouders toch zo goed mogelijk te informeren over de stand van zaken, organiseerde Windpark Krammer een livestream. Die werd uitgezonden op woensdag 22 april 2020 en is hier terug te kijken.

 

2019 – In 2019 waren obligatiehouders te gast bij de officiële opening op 15 mei.

 

2018 – Speciaal voor obligatiehouders werd op 3 november 2018 de eerste  obligatiehouderdag gehouden.

 

Jaarrekeningen

De financiële jaarrekeningen van Windpark Krammer vindt u hier.

 

Aflossing

Gedurende de looptijd van de obligatielening, wordt jaarlijks in september de aflossing en de rentevergoeding uitgekeerd.

De eerste uitkering voor obligatiehouders 2018 was in september 2019.

De eerste uitkering voor obligatiehouders 2021 zal zijn in september 2022.

 

Contactgegevens administratie
Heeft u vragen over uw obligatielening of wilt u uw gegevens wijzigen? Deltawind beheert de administratie en is bereikbaar via 0187 470 544. U kunt ook mailen naar obligaties@windparkkrammer.nl.

 

Stichting Obligatiehouders Windpark Krammer
De belangen van de obligatiehouders worden behartigd door de Stichting Obligatiehouders Windpark Krammer. U kunt deze stichting bereiken via hun eigen website.


 

Voor de obligatiehouders van Windpark Krammer is de Privacy-Verklaring-Deltawind van toepassing 

Terug naar overzicht
Supporters in de spotlightimg

Supporters in de spotlight

Jan en Stella Bakker

Leden Deltawind Lees verder
img

>100.000

Krammer produceert groene stroom voor omgerekend

img

Sinds 2019

Is Windpark Krammer operationeel

Lid worden van Zeeuwind of Deltawind?

Lees verder