Stef Blanken

Package Manager Electrical

Stef Blanken werkt sinds november 2016 vanuit Energy Solutions voor Windpark Krammer als Package manager elektrisch. Hij is verantwoordelijk voor alle activiteiten met betrekking tot de elektrische infrastructuur.

Werkzaamheden die door Stef uitgevoerd worden, zijn het reviewen van ontwerpdocumenten, bijwonen van testen en het uitvoeren van inspecties op site. Dit allemaal om ervoor te zorgen er een elektrische infrastructuur gerealiseerd wordt die voldoet aan een hoogwaardige kwaliteit.

 

Sinds zijn afstuderen aan de opleiding Elektrotechniek in Delft in 2011 werkt Stef bij Energy Solutions. Hij is hier vanaf het begin betrokken bij het ontwerp en realisatie van windparken op land en zee. Zo werkte hij aan het Prinses Alexia Windpark in Zeewolde en werkt hij naast Windpark Krammer aan een windpark op 40 kilometer van de Belgische kust.

 

Stef vindt het een uitdaging om bij Windpark Krammer betrokken te zijn. ‘Elk windpark is weer anders. Windpark Krammer wordt in relatief korte tijd gebouwd op een complex gebied bij de Krammersluizen. Dit betekent dat ook de elektrische infrastructuur in een korte tijd aangesloten moet worden, en dat is een uitdaging!’

 

Terug naar overzicht
Supporters in de spotlightimg

Supporters in de spotlight

Jan en Stella Bakker

Leden Deltawind Lees verder
img

>100.000

huishoudens voorzien van groene stroom

img

2016

is de bouw gestart

Het is de bedoeling dat het park in 2019 operationeel is

Lid worden van Zeeuwind of Deltawind?

Lees verder