Marco Spaans

Manager Stakeholders

Marco Spaans is 35 jaar, getrouwd en heeft 3 kinderen. Sinds begin 2010 werkt hij als projectmanager voor Zeeuwind. Op dat moment stond het project Krammer nog in de kinderschoenen. 

Met inzet van Rijkswaterstaat en de Provincie Zeeland is toen begonnen met het vormgeven van een pilotstudie naar het bouwen van windturbines op dijken en dammen. Nu zijn we een aantal jaren verder en komt de realisatie steeds dichterbij. “Het is gaaf om van zo dicht bij betrokken te zijn bij een van de grootste windenergie projecten van Nederland.”

 

Marco Spaans vindt de ontwikkeling van windenergie belangrijk: “Windenergie is voor mij een onmisbaar deel van de energievoorziening van de toekomst. 100% groen, een oneindige ‘brandstof’ en moderne techniek; dat zijn de ingrediënten voor een toekomst waar fossiele brandstoffen een steeds kleinere rol zullen innemen. Dat vind ik belangrijk vanuit de gedachte dat we als mensen zorg moeten dragen voor deze aarde, voor nu en voor toekomstige generaties. Windpark Krammer is dan ook een geweldige grote stap in Zeeland om die toekomst te realiseren!”

Terug naar overzicht
Supporters in de spotlightimg

Supporters in de spotlight

Jan en Stella Bakker

Leden Deltawind Lees verder
img

>100.000

huishoudens voorzien van groene stroom

img

2016

is de bouw gestart

Het is de bedoeling dat het park in 2019 operationeel is

Lid worden van Zeeuwind of Deltawind?

Lees verder