Ilse van Veghel

Financial Advisor

Ilse woont met haar man Danny in Utrecht, waar ook een kamer wordt ingericht voor het kleine wondertje dat op komst is. Als alles goed gaat kan ze het project nog precies mee naar Financial Close trekken. En daarmee heeft ze het voorrecht gehad om bijna het hele ontwikkeltraject van dit geweldige park mee te mogen beleven.

Ilse van Veghel is sinds 2012 betrokken bij de ontwikkeling van Windpark Krammer. Ze startte destijds  met het opstellen van een rekenmodel waarmee Deltawind en Zeeuwind een investeringsbeslissing konden maken. Inmiddels is ze als financieel adviseur intensief betrokken bij de vele financiële aspecten en contracten van het windpark.
Ilse werkt voor financieel adviesbureau Rebel, waar zij menig windpark van financieel advies voorziet. Toch is het geen geheim dat de woensdagen in Oude Tonge al jaren favoriet zijn: ‘Bij Rebel wordt hard gewerkt aan een grote hoeveelheid projecten die de wereld een stukje beter maken; maar bij Krammer is het groene én maatschappelijke karakter werkelijk in elk detail terug te voelen. Van het ecologisch parkbeheer, tot het windfonds, tot de burgerparticipatie tot de verduurzaming van vier grote multinationals met Krammer stroom. Over elk aspect wordt goed nagedacht en het werken voor deze bijzondere achterban, samen met zo’n geweldige team, maakt Krammer voor mij het mooiste windpark van Nederland.’

Terug naar overzicht
Supporters in de spotlightimg

Supporters in de spotlight

Jan en Stella Bakker

Leden Deltawind Lees verder
img

>100.000

huishoudens voorzien van groene stroom

img

2016

is de bouw gestart

Het is de bedoeling dat het park in 2019 operationeel is

Lid worden van Zeeuwind of Deltawind?

Lees verder