Erik Houtepen

Deputy Technical Manager & Package Manager Civil

Erik Houtepen is projectmanager (package manager civiel) voor de civiele werkzaamheden van Windpark Krammer. Hij woont samen met zijn vrouw en twee kinderen in Goes.

 

Erik Houtepen heeft een voornamelijk civiele achtergrond, maar is sinds 2013 ook actief in de windenergie. Na zijn studie Civiele Techniek aan Hogeschool Zeeland werkte hij aan projecten als dijkversterkingen, glooiing verbeteringen, bouwen van poldergemalen en het herinrichten en saneren van polders en een getijde rivier (de Hollandse IJssel). Sinds 2013 is hij ook actief in de windenergie en werkte hij aan de bouw van diverse windparken op landbouwpercelen, industrieterreinen en dijken (grondwallen).

 

Met zijn bijdrage aan Windpark Krammer komt al die ervaring samen in één project: ‘Ik ben eindelijk weer terug voor een project in mijn eigen provincie. En wat voor project! Het hele project, maar met name de locatie (de Krammersluizen) is zowel logistiek en civieltechnisch complex en uitdagend. Een uitdaging die ik, samen met het deskundige Krammerteam, met veel plezier en vertrouwen aan ga.’

 

Erik is verantwoordelijk voor alle civieltechnische activiteiten met betrekking tot de bouw van de windturbinefundaties, de kraanopstelplaatsen, de wegen, boringen en alle hiermee samenhangende werkzaamheden.

 

Terug naar overzicht
Supporters in de spotlightimg

Supporters in de spotlight

Jan en Stella Bakker

Leden Deltawind Lees verder
img

>100.000

huishoudens voorzien van groene stroom

img

2016

is de bouw gestart

Het is de bedoeling dat het park in 2019 operationeel is

Lid worden van Zeeuwind of Deltawind?

Lees verder