Gezocht penningmeester Windfonds Krammer

Die lachende man op de foto, dat is de penningmeester van Windfonds Krammer. Het uitgeven van het geld van het windfonds is namelijk gewoon een hele leuke bezigheid! Helaas zit zijn maximale zittingstermijn erop en zijn we op zoek naar een nieuwe penningmeester.

 

Vind jij het leuk om andermans geld uit te geven? Word je blij wanneer je een lach op iemands gezicht kunt laten verschijnen? Ben je maatschappelijk betrokken? Geef je het geld uit aan de juiste zaken en ben je sterk in kapitaal bewaken? Woon je, bij voorkeur, op Schouwen-Duiveland, Tholen of Goeree-Overflakkee? Dan zoeken we jou!

 

Denk je, dit is de bestuursfunctie voor mij of heb je vragen. Neem dan contact op met voorzitter Henk Gravestein op telefoonnummer 06 – 22 31 40 80 of via voorzitter@windfondskrammer.nl . Hij zal je ongetwijfeld nog enthousiaster maken over de vacature. En wie weet zit jij binnenkort aan tafel om geld toe te kennen aan mooie projecten in de regio rondom Windpark Krammer. Als bestuurslid van het windfonds ontvang je een ruime vacatievergoeding.

 

Voor meer informatie over het windfonds zie www.windfondskrammer.nl

 

 

Terug naar overzicht
Supporters in de spotlightimg

Supporters in de spotlight

Jan en Stella Bakker

Leden Deltawind Lees verder
img

>100.000

Krammer produceert groene stroom voor omgerekend

img

Sinds 2019

Is Windpark Krammer operationeel

Lid worden van Zeeuwind of Deltawind?

Lees verder